HORSECAM ONLINE

Bakgrund
HorseCam är en mobil uppsiktslösning för att se sin häst i både stall och trailer framtaget av Luda elektronik. Det är ett trådlöst hästövervakningspaket som innehåller allt man behöver för mobil uppsikt över hästen i såväl stall som trailer. Med längsta möjliga räckvidd (800 m vid fri sikt), nattseende optik (15 m), unik användbarhet och enkel installation har gjort att horseCam-paketet blivit en favorit bland hästägare i hela Sverige.

Uppdrag
Vi fick uppdraget att utveckla deras videodistribueringstjänst som ger kunden möjlighet att se sin häst både i sin telefon och på webplatsen.

Lösning
Kunden har inhouse kompetens inom Joomla, så valet av CMS hamnade på detta så mycket av administrationen helt kan hanteras av kunden. Web, betallösning och videodistribuering är allt intigrerat i samma tjänst som gör att användaren av systemet enkelt kan komma igång att sända genom att ansluta kameran och direkt börja publicera via webplatsen. Systemet är modulärt och skalbart byggt och används idag av tusentals bönder runt om i världen.